Legal notice

Adresă

Jecaro e.K.
Edelweißweg 21
88250 Weingarten
Deutschland

Acces

Comunicare
Tel. ++49(0)751-7641573

Formular de contact
www.jecaro.de

Informaţii de natură juridică

Nr. de înregistrare la Registrul Comerţului
Judecătoria Ulm HRB 720477

Conducere
Robert Schmidt

Responsabil pentru conţinut
conform §55 paragraf 2 RStV: Robert Schmidt

Responsabil/ă cu protecţia datelor
Robert Schmidt

Cod de identificare fiscală
DE172144351

Resurse utilizate

Imagini şi conţinut grafic utilizat
www.istockphoto.com

Fonturi utilizate
fontawesome.io al Dave Gandy, licenţiat sub SIL OFL 1.1, cod licenţiat sub MIT License

Implementare

Concept site web, design şi programare soft.works, Raphael Boos

Excluderea răspunderii

Răspunderea pentru conţinut
Conform § 7 paragraf TMG, în calitatea de furnizor de servicii ne revine răspunderea pentru propriul conţinut de pe aceste pagini, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Conform §§ 8 până la 10 TMG, în calitatea de furnizor de servicii nu avem însă obligaţia de a monitoriza sau, după caz, de a cerceta informaţii transmise sau stocate de către terţi, care ar putea indica activităţi ilegale. Obligaţiile privind îndepărtarea sau blocarea utilizării informaţiilor, în conformitate cu legislaţia în vigoare, nu sunt afectate de această prevedere. Orice responsabilitate în acest sens este posibilă numai din momentul luării la cunoştinţă asupra unei încălcări concrete a legii. În cazul luării la cunoştinţă asupra unor încălcări ale legii, vom îndepărta imediat aceste conţinuturi.

Răspunderea pentru link-uri
Oferta noastră cuprinde link-uri către site-uri externe ale unor terţi, noi neavând absolut nici o influenţă asupra conţinutului acestora. Din acest motiv nu ne putem asuma nici o responsabilitate cu privire la aceste conţinuturi externe. Responsabil pentru conţinuturile acestor pagini este întotdeauna proprietarul sau furnizorul respectivelor pagini. Paginile la care fac trimitere link-urile noastre au fost verificate în momentul realizării conexiunii în ceea ce priveşte posibile încălcări ale legii. În momentul realizării conexiunii nu au putut fi identificate conținuturi ilegale. Nu este însă posibilă o verificare permanentă a conţinutului paginilor la care fac trimitere link-urile noastre fără a exista indicii clare cu privire la o ilegalitate. În cazul luării la cunoştinţă asupra unor încălcări ale legii, vom îndepărta imediat aceste link-uri.

Drepturi de autor
Conţinuturile şi lucrările realizate de către administratorii paginii de internet şi prezentate în cadrul acesteia fac obiectul legislaţiei germane privitoare la dreptul de autor. Multiplicarea, procesarea, difuzarea şi orice mod de valorificare, care depăşesc limitele specificate în legislaţia privind drepturile de autor, necesită aprobarea scrisă din partea respectivului autor. Descărcarea şi copierea conţinutului acestei pagini este permis numai pentru uz privat, necomercial. În măsura în care anumite conţinuturi ale paginii de internet nu au fost realizate de către administrator, trebuie respectate drepturile de autor ale terţilor. Conţinuturile unor terţi autori vor fi marcate ca atare. În cazul în care remarcaţi totuşi o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne atrageţi atenţia în acest sens. În cazul luării la cunoştinţă asupra unor încălcări ale drepturilor de autor, vom îndepărta imediat respectivele conţinuturi.